Android Telefonlarda Youtube Video Oynatma Sorunu

By | 15:20 Leave a Comment
YouTube’da video oynatma gibi bir sorununuz var ise, android cihazlarımızda sorunu nasıl gidereceğimizi ele alalım. Hiçbir YouTube videosu android cihazınız üzerinde çalışmıyor mu? Durmadan videolarda arabellege alınıyor yazısı ile mi karşılaşıyorsunuz? O zaman aşağıda verilen çözümlere bir göz atın. Sorununuza aşağıda belirtilen cevaplar çare olmaz ise yorum kısmından sorunu belirtin beraber çözelim. 
1. Telefon veya tabletinizi yeniden başlatın. Android cihaz üzerinde çalışan diğer uygulamalar veya düşük bellek bu gibi sorunlara neden olabilir. Bu yüzden yeniden başlatılması sorunu giderebilir
2. Tarayıcı çerezlerini ve ön belleğini temizlemeniz sorunun çözülmesini sağlayabilir. Varsayılan tarayıcıdan menüye ulaşın. Gizlilik ve güvenlik kısmına dokunarak girin. Önbelleği temizle, ardından tüm çerez verilerini temizle kısmına sonra ise tamama dokunun.
 3. Varsayılan tarayıcıdan farklı bir tarayıcı deneyin. Varsayılan tarayıcıyla ilğili bir sorun olabilir. Bu yüzden Google Chrome gibi mobil cihazlarla uyumlu bir tarayıcı indirin ve tekrar deneyin
4. Farklı internet ağı kullanmayı deneyin. 3G veya 4G ağınızdan kaynaklanan bir durum söz konusu olanilir,bu yüzden video oynatamaya bilirsiniz. Videoları izleyip izleyemediğinizi görebilmek için bir kablosuz wifi ağına bağlanarak tekrar izlemeyi deneyebilirsiniz. Eğer videolar farklı bir internet ağında çalışıyor ise internet hizmet sağlayıcınız ile irtibata geçerek bölgenizde bağlantı sorunu ile ilğili bir problem varmı yokmu öğrenebilirsiniz.
5. Cihazınızın en son sistem güncellemelerini kontrol edin. Telefon veya tabletiniz üzerinde en iyi performansı sağlamayı istiyor iseniz en son sistem güncellemelerini düzenli olarak kontrol etmelisiniz. Güncellemeleri kontrol edebilmek için Ayarlar > Telefon Hakkında > Sistem güncellemeleri bölümüne ulaşın ve şimdi kontrol et kısmına dokunun.

0 yorum:

Yorum Gönder