Yeni Nesil Uncharted için Yeni Söylentiler!

By | 11:56 Leave a Comment
Yeni Nesil Uncharted için Yeni Söylentiler!Uncharted oyunu Playstation 4'e gelecek mi?
 
Yeni nesil oyun konsolu Playstation 4 için yeni bir Uncharted oyunu geliştirildiği uzun bir süredir biliniyor. Yeni nesil aksiyon oyunu Uncharted hakkında birçok söylenti çıksa da oyun için hala resmi bir duyuru bulunmuyor. 
 
Güvenilir kaynaklardan biri olarak görülen Tidux, Twitter hesabı üzerinden yeni nesil aksiyon oyunu Uncharted için konuştu. Tidux yapmış olduğu açıklamada,"Uncharted'ı yeni gördüm. Söyleyecek sözüm yok." dedi. Daha sonra ise yeni nesil Uncharted oyununda kontrol edeceğimiz karakterin yeni Nathan Drake olacağını kesinleştirdi. Tidux ayrıca, aksiyon oyunu Uncharted'in geçtiği çevre üzerine gelen sorulara "Tropikal" cevabını verdi ve yeni oyunu grafiksel olarak 10 üzerinden değerlendirilmesi istendiğin de Tidux 14 cevabını verdi. 
 
Tidux'un daha önce sızdırmış olduğu bilgiler göz önüne alındığındq Uncharted için söylemiş olduğu sözlerin gerçeği yansıtmadığı ihtimali yüksek yine de resmi bir açıklama bulunmadığı için bu bilgiler yalnızca bir söylenti olmaktan öteye gidemiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder