Samsung'un üst düzey ismi Türkiye’ye geldi

By | 15:49 Leave a Comment
Samsung Electronics BT, Mobil İletişim Dünya Başkanı JK Shin, Samsung Kurumsal Forum 2014’e katılmak üzere ilk defa ziyaret ettiği Türkiye’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu paylaştı.
 
Samsung Electronics, şimdi de iş yaşamına getirdiği yenilikçi çözümlerle kurumsal alanda da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Samsung Electronics’in BT, Mobil İletişim Dünya Başkanı JK Shin, Samsung Kurumsal Forum 2014’e katılarak, bu alanda sunulan yenilikleri katılımcılarla birlikte deneyimledi ve görüşlerini paylaştı.
 
Toplamda 200 iş ortağı ve 30 Samsung yöneticisinin katılımıyla gerçekleşen Samsung Kurumsal Forum 2014’ü değerlendiren JK Shin, Türkiye’den çok etkilendiğini belirtti ve “İlk kez gelme fırsatı bulduğum Türkiye’de bu büyüklükte ve başarılı bir organizasyonu, Samsung Türkiye iş ortakları ile birlikte gerçekleştirmekten ve Samsung’un kurumsal iş çözümleri pazarındaki yenilikçi vizyonunu paylaşmaktan büyük mutluluk duydum” dedi.
 
27-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen “Samsung Kurumsal Forum 2014” organizasyonunda ilk gün iş ortakları ağırlandı. STEP İş Ortağı Programı tanıtıldı. İkinci gün gerçekleştirilen toplantıda ise Samsung tarafından gerçekleştirilen “KOBİ Kurumsal İş Çözümleri Algı ve Kullanım Anlama Araştırması” sonuçları katılımcılarla paylaşıldı. İkinci gün düzenlenen “CIO Day” kapsamındaysa 145 CIO Samsung’un kurumlara yönelik iş çözümleri ile tanıştı.
 

0 yorum:

Yorum Gönder